Sunday, 24 July 2011

#30 oh DAFI,,baekk punye...

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA...


selamat hari AHAD!!! hehehee...indah nye hari ahad...
bangun je tdo en, terus aku teringat member2..hahaha...
nak tau knape? sebab diorang bersame-same ngn aku ke KL..
yeyeah!!!seronok gak la tgk teater DREAMGIRLS...
bukan selalu beb nak dapat tgk teater cam tu...live lagi..
kat Istana Budaya plak tu...wahhhhs..best :)


erm...agak meriah...dapat sambutan...but, aku x bape paham cerite nye..ngee~~ cis, abih duit beli tiket, tapi x bape paham...hahaha..
paham la jugak sebenonye..tapi x keseluruhan...coz, ngantok2 sikit time tgk uh,plus mood agak pelik time tu..wakakakaka....tido lah yg paling best! naseb baik aku x tertido..hahaha...


yang aku rase paling best, time diorang nyanyi and menari..
awesome!!!aku neh dgn member ase dah sakit2 da tekak 
yela...dah belake duk menjerit..erm..ilangkan ngantok sebenonye..
bukan jerit ape, jerit sebab seronok ler tgk diorang uh...
sangat berjaye la kirenye diorang punye lakonan... :)
ceyhh..dah name pown pelakon..haiyaa...


antare pelakon yg terlibat ielah....
Cheryl Samad, Kris Coleman, Dina Nadzir, Elvira Arul, Azura Zainal, Ruzana Ibrahim, Tony Eusoff & ramai lagi lah yg terlibat untuk teater tu.....tapi................................................


Dafi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sepatotnye Dafi ade jugak..tapi..time tu bukan dye la yg belakon..
uwaaa!!! x dapat ler jumpe dafi..hohoo....
tapi, xde la frust sgt pown..hahaha..dapat bergambo ngn Tony Eusof tu pown da kire best dah..kui3..... 


kitorang ade la jugak jalan-jalan KL..tapi, sekejap je la en..
lau lame2 kunk, x balik maktab plak...hahahaa..
yes! aku x membazir...kui3.....
kite hidup neh kene berjimat...so,
jgn la membazir beli bende yg x penting...
hehehe..nasihat diri sendiri....nampaknye,
aku dah berjaye memotivasikan diri aku...whahahahaa..


dah2..aku xnak citer banyak2...
yang penting time kat Dewan Bahasa dan Pustaka, kitorang da dapat ilmu baru..yg berkaitan dgn teater..& sedikit sebanyak belajar untuk meningkatkan keyakinan diri..ok???


haa..setakat ini sahajelah ye tuan-tuan, puan-puan...
jage diri elok-elok...


tataaaaaaaaaaaaaaaaa..
salam... :)









2 comments:

aFiQ aiMaN aZNaN said...

nk jmpe dafi dtg r bera,. sokmo ngt dy ade kt bera tuh.. heh

MUN said...

serious? haa..bereh ler..lau dafi ade..rojer kat aku taw..hahahaha...