Saturday, 16 July 2011

#20 GERSANG!!!

arghh!!!!
hari ni aku rase cam berade di tanah yg gersang!!!
panas nye..naseb baek la ade angin....kurang sikit panas neh..


haiyaaa....camne neh..da r nak makan maggi pown x bole..
yela...xde letrik en kat seluruh lipis neh...
so, x bole nak masak air..uwaaaa!!!!


aku dengan roomate bgn lewat sikit r tadi...
hahaha...memilih untuk bgn lewat supaye x terase sgt panas..
ooowhh..taktik x berkesan...panas jugakk..hahaha..


xpe2..aku masih bersabar...
makan nasik goreng yg berharge RM3.50...
fergghhh...dah la sikit....
lapaq lagi perut ceq neh ha...xpe...syukur..


org lain da makan kew??hahahaha...
sori la, nasik aku da abis, x dapat nak share..hahaha


time2 gini la plak aku ase nak makan aiskrim..
hey, sape nak belanje aku???? silekan....erm...xde...


haiyaa....manyak panas lo....talak tahan punya...
wa rasa mau tido dalam kolam....boleh???tettt...x boleh!!
aku memg giler kekeringan idea neh...xtau nak wat pe...
yeyeah!!!luv my blurpblurp....kau teman aku ek...wakakaka...
selagi bateri ade neh..manfaatkan lah ye Munira... :)


member aku yg lain kebanyakannye dah selamat sampai umah..
ade gak yg pegi Cameron Highlands...wahhhsss!!!sejuk2!!!
hah...ade jugak yg pegi shoping kat KL....
KUALA LUMPUR not KUALA LIPIS....HUAHUAHUA...


aku????xpelah..."saye sayang maktab"
saye sanggup jadi guard maktab neh..huhuuu...
ceyhhh..pengakuan yg amat berani mati...
wakakaka...jom2, sape yg x balik, jom jadi guard....


ape2 pown...glad to have my roomate with me now...
kite same2 panas ek fatihah...huhuuuuu....
agaknye, macam ni la rase kat padang pasir ek..
oowhh..no!!!lebih daripade ni lagi tau kat sane....huhuu..


bgn pagi tadi, aku kemas katil, kemas meja,
cek makanan...fuiyoooo...dah xde....
tinggal maggi sebungkus, asam, biskut cream creakers Hup Seng..
haaa..itu je lah yg ade...syukur....pegi bilik sebelah...
makan corntoz...hahahaha....


anyway, thankz ye Izzat, kerane membelikan kami makanan..
lunch nasik bungkus gerai depan maktab je hari neh...
jadilah daripade xde...huhuuu....korang ade???xkan..hahahaha...


menanti mate mengantuk...erghh...x mungkin..sgt panas...
yela..i dah biase duk kat London, bile balik Malaysia,
camni lah jadinye...wakakakaka....koya!


sunyi nye...x dengar bunyi kipas....
len kali aku kene beli kipas kecik yg gune bateri uh..
so, lau jadi macam ni lagi, senang lenang la aku dgn kipas uh...


ye sangat la kau tu Mun :P


ok lah, minntak diri dulu..
tataaaa.....take care....
salam....


.........................................................................................................
p/s : get well soon ye Along...may he'll be in a good condition..:)
        sepatutnye aku da ade kat rumah sekarang tau :(
        takpe...jauh di mate dekat di hati...ngeh..ngeh...



2 comments:

Aya aLyaA said...

sabar ye mun? aku tahu ko pun panas.. aku pun panas nie. panas hati! ^^

MUN said...

ok2..aku sabar..tapi ko lagi2 lah kene bersabar taw alyaa....just look over your shoulder..i'll be there...always..insyaAllah...:)