Wednesday, 20 July 2011

#28 : HADI NAZRIN BIN ANUAR :

Semalam, aku call adik aku...wahh..die makin pandai..
makin petah...lagi lah aku rase nak balik..


"angah, esok Adi kene pegi sekolah pakai baju sukan, sebab Adi kene main bola sepak, nanti nak lawan, mesti menang punyelah"


hahaha...adik aku excited gilerh...padahal die baru sekolah tadika..
lawan bola antare budak2 tadika je la en...
bagus2...adik aku sihat, sebab die bersukan... :)




ni lah adik aku HADI NAZRIN BIN ANUAR


adik Adi :) tapi aku ade gak kawan name HADI sape tu?hahahaa


"angah, Adi suke makan maggi dgn sos "


hah, 2 perangai die yg macam aku...wakakaka...
like sister like brother..hahahaa...


okeh, tataaaa...
take care ye semue!
salam :)

2 comments:

Aya aLyaA said...

tiba-tiba aku rindu kat adik aku jugak :P

MUN said...

huhuu....aku da kame x balek...kau??ey yaa..ko balik baru neh kan..haishh... :p