Thursday, 7 July 2011

#11 : lagulagulagu : lalaallalalalalaaaa...

ASSALAMUALAIKUM..W.B.T


hellow readers!!! hai peminat aku!!!! wakakaka....giler perasan engko neh!!!


wahh..petang yg panas...angin pown enggak bertiup..hohoo....


teka lah aku tengah watpe sekarang???hahaha....


nothing to do..yeah..u know what??my roomate is sleeping...so??


no one to talk..so bored.... :(  


erm...aku dengar lagu neh..kui3...memang nampak sangat la xde keje en..


so, i prefer lagu2 yg menenangkan hati...sekarang ni je lah..selalunye??hahaha


alice wewen pnye headphone...kenangan..haha..da patah :)
haaa..memang la lau tengah xde keje..ciap la laptop aku neh...


macam nak terbakar pown ade..aku bantai dengo lagu..hak3...


sabar ye my blurpblurp...blurpblurp is my laptop name...hahaha...


kekadang kan, aku ade dengar orang kate...tenang sikit bile dengar lagu...


hahahaa..betol kew??siyes kabo, lau aku tension, pah 2 bantai dengo lagu,


hah, memang x menghayati langsong la lagu tu...buang karan jew...


bile aku tga xde mood, aku bukak gak r lagu kadang2...


tapi..aku xtau lagu ape yg aku dengar time tu...hahaha...


sekadar background jew uh...kui..kui...kui....


tettt...stop2...stop melalut MUN!!!! 


ecely, aku nak citer sikit pasal 1 lagu yg aku sgt x puas hati...


erm..erm...tapi lagu 2 bes gak..aku suke gak lagu tu...


but, just now i heard that song 4 one more time,


thingking of getting more relax la kan petang2 gini...


hah????engko tau ke lagu ape aku dengo tu????cepat teka!!!


nanti akak belanje aiskrim lau betul eh...kompem la u all xtau kan..hahaha


hah...lagu nye ialah : Aishiteru (menunggu) by Zhifilia.....


hah ado kow sapo2 hok tawu??? mesti korang tau....


yela..kompem la slalu melalak lagu ni kan...huh, penah gak aku... :p


hmm..ecely, x penting pon na gtaw, cume..aku na suarekan ketidaksetujuan..


lau korang perasan en, dengo betul2 lirik lagu uh,


ade 1 ayat tu bunyi nye begini.....


"lupakan segala obsesi dan ambisimu"


hah????ade???ade??? mesti la ade..lau x dengo..google ajo lah...:)


haishhh..itu lah yg aku x stuju nye kat situ...


ye r en, ade ke demi cinte, dye suruh plop kekasih dye lupekan ambisinye...


ambisi a.k.a cita2....hahaha...haiyaaa...aku memg totally DISAGREEE la!


aku bukan pe, memang la cinta perlukan pengorbanan..tapi...


xkan la nak suh berkorban tinggalkan cite2 beb...


lau tinggalkan cite2, xde mase depan la weh hidup kite nah...


lau situasi neh jadi kat aku la en..ermm...


maybe study comes first....huahuahuahuahhhhh...


erm...yela kan,,,nak bercinte pon...pikir la pasal study korang jugak..


xkan lah engko nak hidup bergantung kat orang lain je nanti....


insyaAllah....lau da abis study, da keje baik2..


hah...silekan dengan langkah kaki yg terbuke...


silekan lah bine mahligai cinte korang..btol x???


haha...aku memang x puas hati plop dengo lirik lagu neh..


yewp..aku tau, mybe ade yg sanggup tinggalkan kerjaye or cite2 demi cinta..


but, aku x stuju...ngeh3..ngeh3....suke aty saye la nak stuju or x...


kamu kesah ape???hahaha...


erm...kadang2 kite x sedar, lagu2 yg kite dgr tiap2 hari neh en..


ade gak yg x rasional nye lirik nye....so, dengar betul2 ek...


so, kesimpulannye, dengar lah lagu yg berunsur baik...


cntohnye, lagu nasyid ke en..


hah..MAHER ZEIN....wahhh...kemain aku...memg suke gilerhhhhhh


ape2 pown...lagu pown bole gak digunekan sebagai 1 alat ketenangan..


hah???iyeke???agagagagaga...tp, berdoa lagi bagus...


doa mintak ketenangan lau tension en....INSYAALLAH..makbul... :)


okeh2...suda la kamoo..,mate aku pon cam x setuju aku berjage neh..


ngeh3..padahal naluri tido dah menghasut ni weh...


okeh2....see ya!!! nanti aku tulis ag..hahhh..semputttt...tulis panjang2..




tataaa.....
t.c ...
pesanan utk seseorang : i know u'll read my blog..
                                   so, nak tanye la sikit kan..
                                   kau sedar tak??hahaha...


iluvmyselfmorethaneverything...yeke?? hohoo....terime kasih Allah... :)

















4 comments:

syeedafabewlaz said...

i luv the day you went away song..:D:D:D,,,

MUN said...

hai shida shiduiiii....shayeee da tuka backgroud music da...ngeh3..

Aya aLyaA said...

aku lebih prefer main gamelah mun dari layan lagu.. kalau dengar lagu jiwang, and at the moment aku tengah sedih, confirm tangkap leleh ler..

MUN said...

oowhh..hmm.betul gak uh..aku pown men game jugak..tp sekarang tidak lagi...ngeh3...erm..lagu kdg2 wat kite emo kan??haha...game,gud idea btw.. :)