Monday, 10 October 2011

#78 1:30 a.m

Sekarang pukul 1:30 a.m, Monday,early in the morning...

Dah lame tak update blog neh...takpelah...tunggu aku punye mood pulih, baru aku merepek kat sini banyak-banyak lagi..kene tunggu mood okeyh..hahaa...mule-mule tadi memang aku rase nak post something kat sini..tapi nye, tak jadi lah.. :(

haa, btw, thank you CIK ATIN  kerane mengenyangkan perut aku yang lapar tadi ye...kau buat aku teringatkan mak aku.. huwaaaa!!! aku nak balik... nak suruh mak buat kek..dari semalam aku duk merepek kat roomate kate nak makan cake..Mak!!!!

p/s : I LOVE YOU MAK!!!

Eh2, kire halal la ye.. :) tak kire la mane kau beli, amik, dapat, buat, jumpe, order, turun dari langit ke hape ke cake tu, yg penting, it helps me a lot to recover my mood tonight...huwaaa!!!

bile aku stress.. aku kene makan! tak kire la amende jenis makanan depan mate aku, aku nak! makan! baru rase puas..hahaa..itulah AKU.. ^_^ ye, MUNIRA ANUAR, baru 18tahun..hahaa..maseh muda lagi kan..pedulikan! kui3..ops, ade kerepek bawang pulak kat dalam laci makanan aku neh..haishh..inilah namenye rezeki.. hahaa..makan lagi! dan juga roti..jom..jemput..silekan makan.. :)

time2 mcm ni la rase kerepek bawang neh macam sedap yg teramat sangat...tq kerepek...hahaa...

ok lah..aku nak stop dah..tidor membuatkan kita rasa tenang..hehe..sebabnye, keserabutan kepala adalah perkara biasa, bukan lah penyakit kronik..jadi, dgn tidur, dapat menghilangkan keserabutan ini..hehehe...takdelah serabut sangat pon..cume, biaselah, wanita memang begini..kui3... 

tataaa..take good care of yourself guys!! salam..

from Little London, with Love,
Munira Anuar...


14 comments:

aFiQ aiMaN aZNaN said...

yea.. kek yg sedap,. heh

MUN said...

yela..mmg sedap..dan mengenyangkan..dan menyeronokkan bile masuk lam perut...

~cik atin~ said...

ooiitttt. name aq ke 2?? besar gedabak kot. teharu rase. ha3

*aq hanye menyampaikan je. rezki mmg seeloknye dikongsikan besame. ha*

MUN said...

CIK ATIN > dah tu name sape lagi? ade ko nampak aku bubuh name Ghazaly Desa kat situ? kui3..(xpe kan ngumpat2 sikit, c Ghazaly Desa xde sini..hahaa..)

haa..yela..mekasih sgt la kat kau berkongsi rezeki ngn aku..so, ko nak ape? perlu balas neh. :)

btw, aku rindu segale gale ttg rumah :(

aFiQ aiMaN aZNaN said...

kompom chef handalan yg buat tuhh. heh

~cik atin~ said...

klu c mamat yg ko sebut name 2 tebatok2 aq x tanggung erk. ko yg sebut name dye. ha3

ishhh ko ni. nati ko an nak kene posting ke london. so, blajar la tok tidak merindu umah anda. kih3

MUN said...

AFIQ > erm..merujuk kepade rase cake tersebut, mybe handal jugak la chef itu.. :)

but my mother's made is still d best ever.. :( luvmymak

MUN said...

CIK ATIN > yela..saje nak kasi dye terbatuk pon..kamu neh..haha.. gurau2 je..jgn report! kui3..

ha'ah..LONDON la sgt nye..ni ak duk kat LITTLE LONDON ni pon da berie mengada gila nak balik sokmo..hehee..

aFiQ aiMaN aZNaN said...

hahahahaaaa

MUN said...

lorh..gelak pe? cube la sriyes sikit..haha (pinjam ayt)

~cik atin~ said...

afiq aiman aznan : nak mitak tlg aq wat announcement ke kat sini? ha3

mun : isshhh ko ni, ce la jd kental mcam aq ni ha. blik umah pun 'kdg2' je. kih3

MUN said...

eh,bole pulak g2? announcement amendenye kamu makCIK ATIN..ish korang neh, masalah negare korang, jgn bincang kat sini..ngehehe..

ececeyhh..yela..aku neh kire dah tahap kental sangat la ni ha..c? tade nangis2 pon even x balik..ngehehe..(perlu percaye)

~cik atin~ said...

yeke ko ni? asal aq slalu je denga ko teresak2 di sebalik batal bucuk mu i2. haaa. xyah dup nyorok2 la ngan aq. kui3

MUN said...

hahaa,,mane ade..aku kan seorang yang tabah dan kental..ne ade nagis nye..huhuuu